top of page

LIVET BREDVID STUDIERNA

Studentställe i Linköping är Kårhuset Kollektivet på Ågatan i stan. Det anordnas quiz varje torsdag med billig dricka och mat, samt härlig klubb på kvällen. Vill man in i dimman på riktigt är Flamman det optimala och man får en skön underground kväll. Kårallen är kårhuset på campus där alla stora kravaller anordnas och där blir det många varv på dansgolven. 
 

Festligheter
På affärsjuridiska programmet tycker vi om att umgås med varandra och det gör vi allra bäst på programmets egna event! Förutom att festa i en himmelska och änglalik oas på Sensation White eller festa som en sportstjärna på Sportgalan, finns det massa mer! Vad detta är och vad mer som finns kan du se HÄR


Föreningsaktiv
Som aktiv i AJF kan man välja att söka till ett utskott, styrelsen eller valberedning. Utöver att det stärker banden mellan studenter på programmet så visar det på engagemang och ambition vilket ger en fördel hos framtida arbetsgivare. Ett väldigt roligt sätt att kombinera studierna med och utbudet bland föreningar är stort på LiU. Såklart finns det många fler föreningar och valet är helt fritt! 

bottom of page