top of page

Tillbaka till UTSKOTTEN

Skärmavbild 2021-05-01 kl. 15.34.55.png
Juroday är affärsjuristernas årliga arbetsmarknadsdag som äger rum på Linköpings universitet. Dagen anordnas av AJF och består av allt från CV-granskning och föreläsningar, till mässa och bankett.

Juroday 2022

Den 17/2-22 kommer affärsjuristernas årliga arbetsmarknadsdag, Juroday, att äga rum på Linköpings universitet. Dagen anordnas av den Affärsjuridiska föreningen (AJF).

 

Juroday är till för att skapa en mötesplats för studenter och företag, där studenterna kan få kontakt med framtida arbetsgivare och där företag får en chans att marknadsföra sig, presentera eventuella traineeprogram eller erbjuda stipendium/examensarbetesplats till studenterna.

 

Parallellt med arbetsmarknadsdagen kommer ett antal inspirationsföreläsningar att hållas. Det finns även möjlighet för företagen att erbjuda studenter individuell CV-granskning samt tips inför framtida intervjuer.

 

Juroday avslutas med mingel och bankett på kvällen för studenter och utställare, något som brukar vara mycket populärt hos alla parter.

Vet ni redan nu att ert företag vill ställa ut på Juroday, gör i så fall en anmälan till vår vice ordförande i AJF, 

Mathilda Mansfield.

juroday@ajf.nu.

 

Är du student eller från ett företag och har några frågor eller funderingar angående Juroday? Ta kontakt med Mathilda Mansfield på juroday@ajf.nu, så kommer hon att svara på era frågor och funderingar.

 

Läs mer om de olika Affärsjuridiska utbildningarna på Linköpings universitets hemsida: 

 

Affärsjuridik, kandidat

Affärsjuridik, master 

IMG_9036.heic

Jurodaygruppen 22/23:

Mathilda Mansfield

Vice Ordförande, År 3

Utskottsmedlemmar:

Oliva Mellby, Lisa Rudberg, Sofia Ejefors, Liam Malm, Filippa Claesson, Chayenne Kindkvist, Isabelle Borgliden, Melissa Korkmaz, Adisa Garibovic

86188645_213401763170868_298987891402683
bottom of page