top of page
Skärmavbild 2020-10-02 kl. 15.13.22.png

BLI MEDLEM

Arbetet som sker av AJF är för studenterna på de Affärsjuridiska
programmen och det är ert förtroende vi behöver för att kunna
utföra arbetet och växa som sektion. Ett medlemskap av just dig
betyder mycket för oss i styrelsen!
AJF VEKTOR BRA FORMAT (PDF).png
712778E1-543D-4DAC-9DA5-5849893DEC9C.heic

Sittningar

Gästföreläsningar

Europaresan

AJF erbjuder dig som medlem rabatterade sittningar som vi och vårt utskott Jur6 anordnar. Finsittningen för N0llan, sittningen innan Sensation White och julsittningen är rabatterad. Du får även som medlem i AJF gå på en helt gratis s.k. fulsittning på våren där vi bjuder på mat, dricka och annat tilltugg. 

Du får delta på evenemang såsom gästföreläsningar, företagsbesök, case-kvällar och mingelkvällar.

Gästföreläsningarna är mycket populära och berör aktuella ämnen samt programmet i helhet. Bjuds även ofta på lunch eller fika! 

Om du är en läsårsmedlem i AJF får du förtur till den populära Europaresan som går av stapeln varje år runt april. Alla medlemmar får dessutom en rabatt på resan som ger tillbaka ditt medlemskap direkt och ännu mer.


Europaresan ger dig chans att lära känna programmets studenter ännu bättre samt se hur arbetet fungerar utomlands via företagsbesök.

Skugga en alumn

Rösträtt

Bli medlem

Som medlem i AJF finns möjligheten att under en hel dag följa med en alumn, dvs. en student som läst på de Affärsjuridiska programmen, och se vad denna personen gör idag och hur en vanlig arbetsdag kan se ut som affärsjurist. 

 

Våra medlemmar är viktiga för oss och erat tycke lika så. Vid vår årliga föreningsstämma på våren har du som medlem en rätt till att medverka och påverka beslut såsom ansvarsfrihet för styrelsen samt tillsättning av en ny styrelse.

Det är enkelt att bli medlem och detta gör du genom en insättning till vårt PG-konto eller skicka en swish. Glöm inte att ange för- och efternamn i beskrivningen och att du samtycker till vår GDPR-policy, vilket du kan läsa mer om HÄR

 

Välkommen till den Affärsjuridiska föreningen!

 

Hela studietiden: 320 kr
1 år: 150 kr
PG 423 13 51-0
Swish: 123 263 58 03

bottom of page