top of page
Skärmavbild 2021-05-01 kl. 15.32.56.png
Evenemangsutskottets huvudsakliga uppgift är att verka för en god sammanhållning inom programmet och mellan årskurserna. Detta uppnås genom en rad olika evenemang och tillställningar där föreningens medlemmar får chansen att träffas och umgås. Vi i Evenemangsutskottet hoppas ni är taggade på att komma på de flesta av våra event!

Evenemangsutskottet

Evenemangsutskottets huvudsakliga uppgift är att verka för en god sammanhållning inom programmet och mellan årskurserna. Detta uppnås genom en rad olika evenemang och tillställningar där föreningens medlemmar får chansen att träffas och umgås.

 

Vi i Evenemangsutskottet hoppas ni är taggade på att komma på våra event!

Utöver dessa event finns naturligtvis utrymme för fler tillställningar, och vi eftersträvar att kunna fylla våra medlemmars tid med roliga och givande evenemang.

Har du idéer på roliga evenemang, eller tycker du att det är något som saknas i föreningen? Hör då av dig till evenemang@ajf.nu.

Sportgalan

Ordförande

Felicia Eriksson, År 3

Utskottsmedlemmar

Sara Back, år 3 

Filippa Claesson, år 3 

Nelly Svensson, år 3 

Ellen Robbegård Karlsson, år 2

Louise Andersson, år 1

Carl August Malmsten, år 1 

3EFDE4CC-D366-4424-AD30-344A086EBB41.jpeg
Varje år arrangerar Evenemangsutskottet en tävling i samband med Jur6 fest Sportgalan. Varje år är det en ny sport och alla är välkomna att anmäla ett lag. På kvällen ses vi på Kårhuset Kollektivet där vi har sittning. Sittningen är en så kallad kompissittning, detta innebär att även kompisar utanför programmet är välkomna.
Evenemangutskottetslogga.png

Följ oss på Instagram

Aktivafesten

Detta är ett evenemang som är precis som det låter, en fest för alla aktiva inom AJF. Det bjuds på mat, dryck, lekar och en och en annan överraskning. Det är roligt att vara aktiv inom AJF!

Fulsittning

Det här är sittningen som avslutar verksamhetsåret, och vi passar på att tacka våra medlemmar under året med att bjuda på mat och dryck. Förhoppningsvis är vädret med oss, och det blir en rolig och härlig dag i solen.

Dessa genomförs enligt tradition i Gasquen, Kårallen, och hit bjuds medlemmarna in för att umgås under trevliga former, och även äta och dricka gott. Under puben bjuds det på olika teman samt underhållning, tävlingar och utlottning av priser till våra medlemmar.

Pubar

bottom of page