Skärmavbild 2021-05-01 kl. 15.32.56.png
Evenemangsutskottets huvudsakliga uppgift är att verka för en god sammanhållning inom programmet och mellan årskurserna. Detta uppnås genom en rad olika evenemang och tillställningar där föreningens medlemmar får chansen att träffas och umgås. Vi i Evenemangsutskottet hoppas ni är taggade på att komma på de flesta av våra event!

Europaresan

Evenemangsutskottet

Varje år ger föreningen medlemmarna chansen att åka med på en resa ut i Europa, som har en stark anknytning till juridiken. Väl på plats sker en rad roliga och givande studiebesök, och vi passar även på att ”hälsa på” någon av våra alumner om möjlighet finns. 

Det här evenemanget är det som kräver mest tid, planering och arbete för utskottet.

Destinationen för Europaresan 2019 var till Amsterdam i Nederländerna! Foton från resan finner du HÄR

Europaresan 2019.png

Våren 2019 gick Europaresan till soliga Amsterdam. Ett par härliga dagar spenderade vi tillsammans och besökte Ernst & Youngs kontor. 

Sportgalan

Fulsittning

Varje år arrangerar Evenemangsutskottet en tävling i samband med Jur6 fest Sportgalan. Varje år är det en ny sport och alla är välkomna att anmäla ett lag. På kvällen ses vi på Kårhuset Kollektivet där vi har sittning. Sittningen är en så kallad kompissittning, detta innebär att även kompisar utanför programmet är välkomna.

Aktivafesten

Detta är ett evenemang som är precis som det låter, en fest för alla aktiva inom AJF. Det bjuds på mat, dryck, lekar och en och en annan överraskning. Det är roligt att vara aktiv inom AJF!

Det här är sittningen som avslutar verksamhetsåret, och vi passar på att tacka våra medlemmar under året med att bjuda på mat och dryck. Förhoppningsvis är vädret med oss, och det blir en rolig och härlig dag i solen.

Ordförande

Ellen Colin, År 3

Utskottsmedlemmar

Tillsätts senare under året 

Evenemangsutskottets huvudsakliga uppgift är att verka för en god sammanhållning inom programmet och mellan årskurserna. Detta uppnås genom en rad olika evenemang och tillställningar där föreningens medlemmar får chansen att träffas och umgås.

 

Vi i Evenemangsutskottet hoppas ni är taggade på att komma på våra event!

Utöver dessa event finns naturligtvis utrymme för fler tillställningar, och vi eftersträvar att kunna fylla våra medlemmars tid med roliga och givande evenemang.

Har du idéer på roliga evenemang, eller tycker du att det är något som saknas i föreningen? Hör då av dig till evenemang@ajf.nu.

Evenemangutskottetslogga.png

Följ oss på Instagram

Dessa genomförs enligt tradition i Gasquen, Kårallen, och hit bjuds medlemmarna in för att umgås under trevliga former, och även äta och dricka gott. Under puben bjuds det på olika teman samt underhållning, tävlingar och utlottning av priser till våra medlemmar.

Pubar

foto 2021-09-04 15 13 41_edited.jpg