top of page
Skärmavbild 2021-05-01 kl. 15.25.48.png
De affärsjuridiska programmens alumniverksamhet strävar efter att
bibehålla och knyta goda relationer med programmets alumner.
Detta görs genom ett alumniutskott som leds av en ordförande. 

Aktivitet

Vill du ge tillbaka?

Gå med i gemenskapen

Alumniutskottet anordnar föreläsningar med alumner och försöker ge de studerande på programmen en bild av hur det kan se ut när man kommer ut i arbetslivet. Alumniutskottet startade våren 2015 även ett projekt vid namn ”skugga en alumn” där studenter får möjligheten att följa med alumner ut på deras arbetsplatser och se hur det går till. Skulle du vara intresserad av att delta i projektet och kan erbjuda dig att mottaga en student på din arbetsplats kontakta alumniutskottet på alumn@ajf.nu.

Alumniutskottet anordnar även pubar för alumner så att de ska få en chans att prata om minnen från studietiden samt knyta nya värdefulla kontakter.

Känner du att du skulle vara intresserad av att till exempel ge en gästföreläsning där du berättar om vad som händer efter examen samt om hur arbetslivet ser ut för en utexaminerad affärsjurist så skulle detta uppskattas enormt av studenterna på programmen.

De Affärsjuridiska programmen anordnar även en framtidsdag i början på september varje år där alla nya studenter får åka och träffa alumner under en dag som berättar vad dem jobbar med nu samt vad dem tyckte var viktigt under deras studietid.

Skulle du vara intresserad av detta eller har du möjligtvis några andra funderingar/idèer?
Tvivla inte på att höra av dig till 
alumn@ajf.nu.

Har du tagit examen i något av de Affärsjuridiska programmen? Se till att registrera dig på linkedIn där utexaminerade affärsjurister har en grupp där det bland annat läggs upp event och skickas ut nyhetsbrev om vad som händer på programmen och på Linköpings universitet.

Alumniutskottet 23/24:

Ordförande: 

Andreas Thunholm Nilsson, 

år 2
alumn@ajf.nu

 

 

 

004846E8-79E5-4851-941E-FA0FDC4ED330.jpeg
  • LinkedIn Social Icon

Månadens Alumn

Alumnienkät

"Månadens alumn" är det senaste projektet som Alumniutskottet startat. Många studenter har länge undrat vart alla de där intressanta alumnerna finns och vad de arbetar med. Det är något som Vi vill ändra på! Varje månad framöver kommer alumniutskottet presentera en ny spännande alumn genom en intressant intervju.

Klicka på loggan för att komma till månadens alumn!

Under vårterminen 2021 skickade Alumniutskottet ut en enkät till programmets alumner. Syftet med enkäten var att sammanställa information om alumnernas första jobb efter examen, nuvarande bransch, kompletterande examen, med mera.

Alumnienkäten kan du läsa genom att klicka på bilden:

Alumnenkät.jpg
Tillbaka till UTSKOTTEN
bottom of page