Kommande event

Tillbaka till FÖR STUDENTER

Här kan du läsa om kommande event som AJF, Jur6 och ELSA anordnar. Allt från lunchföreläsningar till sittningar och pubar, allt som händer på de affärsjuridiska programmen.

Januari 2020

Anmälan till Europaresan - 22/01
Till dig som vill norpa en plats på Europaresan så håll utkik på AJFs facebook och instagram för vidare information. Anmälan öppnar klockan 10.00!

April 2020

Årsstämma - 08/04
Affärsjuridiska föreningen kommer att hålla ordinarie föreningsstämma måndagen den 8 april kl. 13.15 på Campus Valla vid Linköpings universitet (T1). Stämman är utlyst av föreningens styrelse som härmed kallar föreningens medlemmar att närvara.
Case med advokatbyrån Zeijersborger & Co. - 09/04
Årets Case kommer fokusera på bouppteckningar, testamenten, arvsgången m.m. Vill du utveckla din kunskap inom ekonomisk familjerätt, eller bara är nyfiken på hur det fungerar med att jobba på advokatbyrå? Då ska du boka av eftermiddagen på tisdagen den 9e april.
Europaresan - 14/04
Mellan den 14-16 april är det äntligen dags för den bästa resan under året, nämligen Europaresan! Häng med och upplev det bästa Europa har att erbjuda med både juridik och härligt häng. Destinationen förra året var Bryssel, och årets resmål är Amsterdam!
Stockholmsresa med ELSA Linköping - 26-27/04
Funderar du över hur det är att jobba på en affärsjuridisk byrå? Vill du lära dig mer om hur det är att jobba för att skydda individers fri- och rättigheter? Är du sugen på att andas storstadsluft och möta våren i Stockholm? Se då till att boka in den 26-27 april i kalendern! Mer info finner ni HÄR

Februari 2020

Sprid kärlek med AJF - 14/02
Den 14:e februari kommer AJF att stå i Collosseum i C-Huset och sprida lite kärlek och sälja fika! Pengarna skänks till välgörande ändamål. 
JURODAY - 27/02
Affärsjuristernas arbetsmarknadsdag - Juroday hålls i Collosseum i C-Huset på Linköpings Universitet. Ett flertal arbetsgivare kommer att bjudas in som du får möjlighet att mingla med!
Senare på kvällen arrangeras en bankett på KK där både utställare och studenter kommer att delta! 

Maj 2020

Girls Just Wanna Have Fun - 04/05
Efter en lång, kall och mörk vinter har det nu äntligen blivit dags för Jur6 att presentera Girls* Just Wanna Have Fun-Sittningen! En sittning fylld av god mat & dryck, gott sällskap och magnifik underhållning, något ni definitivt inte vill missa!
Casekväll med Länsförsäkringar - 13/05
ELSA Linköping bjuder in sina medlemmar för att tillsammans med deras utredare lösa ett case om försäkringsbedrägeri.

Mer info finner ni HÄR
Cykelfesten - 15/05
Nu är det äntligen dags för Jur6 att bjuda in er till Affjurs årliga CYKELFEST!

Mer info finner ni HÄR

Mars 2020

AMO-VECKA - 04-08/03

AMO-veckan kommer inträffa vecka 10 (4–8 mars) och alla arbetsmiljöombud arbetar för att göra den till en vecka värd att delta på! AMO-veckan är ett samarbete mellan universitetets kårer och alla sektioners arbetsmiljöombud där det arrangeras en hel vecka med intressanta och lärorika föreläsningar, aktiviteter och annat skoj med teman som stresshantering, psykisk ohälsa, och allt möjligt som finner sig passa inom ramen för främjandet av arbetsmiljö och lika villkor på vårt fina universitet.

Battle of affjur - 30/03
Det har äntligen blivit dags för kompissittningen år 2019! Vi kickar igång festen med en laser tag-turnering, följt av en programsittning på KK och därefter ett grymt eftersläpp som Jur6 styr!

Augusti 2019

September 2019

Oktober 2019

November 2019

December 2019

  • AJFs Facebook
  • AJFs Instagram
  • AJFs Linkedin
  • AJF-Podden


 vid Linköpings universitet

AFFÄRSJURIDISKA                 FÖRENINGEN 


 

AJF_logga_2013.png